Kepez’de ‘Dokuma Buluşması’

Kepez’de ‘Dokuma Buluşması’

 

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ‘Dokuma Buluşması’nda bir araya geldi. Tütüncü, “İlk göz ağrım.” dediği Kepez’i emin ellere Rıza Sümer’e emanet etti. Sümer, “Başkanımız, 15 yılda Kepez’imizi çiçek gibi yaptı. Şimdi bize düşen o çiçekleri çoğaltmak.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın ‘Dokuma Buluşması’ Kepez’de, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Dokuma Buluşmasına AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, il, ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu buluşmada konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Bu coşku bize 31 Mart’ı müjdeliyor.” dedi. “31 Mart’ta Antalya’nın altın çağını başlatıyoruz.” diyerek, sözlerine devam eden Tütüncü, “Kepez’de yeni bir başarı hikayesi yazıyoruz. Yeniden Antalya’da AK Parti belediyeciliğini bambaşka bir heyecanla Antalya’ya getireceğiz. 15 yıl boyunca Kepez’de çok önemli hizmetler yaptık. Ortaya koyduğumuz icraatlar Türkiye’de çoğu büyükşehir belediyelerinin bile yapamayacağı kadar önemli ve güzel işlerdi. Şimdi bu işlerin aynı şekilde devamı gerekiyor. Aynı şekilde heyecanla ekiplerimizin, kadrolarınızın çalışması gerekiyor. “diye konuştu.

TECRÜBELERİMİZİ ANTALYA’YA TAŞIYACAĞIZ

“Hakan Tütüncü, Kepez’in gururu…” sloganları üzerine Tütüncü, “Kepez’in gurur Kepezliler. Sizler bize yol vermeseydiniz, sizler bizi sandıkta desteklememiş olsaydınız bu eserlerin, bu hizmetlerin hiç birini yapamazdık. Bu eserlerin gerçek sahibi de, bu eserlerin mimarı da sizlersiniz.   Kepezliler ve bizim hemşehrilerimiz. Şimdi Kepez’de elde ettiğimiz tecrübeyi, başarıları Büyükşehir Belediyesi’nde Antalya’nın 19 ilçesine taşıyacağız. Bunu da Kepez’den aldığımız güçle, ilhamla, enerjiyle hep beraber yapacağız.”dedi.  

KAZANAN KEPEZ OLSUN

“Belediye başkanlığı koltukları vakit tüketilecek yerler değildir.” diyerek, sözlerine devam eden Tütüncü, “Belediye başkanlığı koltukları millet için, memleket için hizmet üretilecek yerlerdir. Biz 15 yıl boyunca Kepez’de böyle yaptık. Kepez’de başardık. Sizlerin desteği ile Antalya’da başaracağız. Başkan da var, teşkilatta var. Teşkilatın arkasında milletin hayır duası da var. Ankara’da da Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan var. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de var. Onların ittifakı, onların gönül gönüle oluşu var. Bizimde burada Kepez’de enerjimiz var, heyecanımız var. Kepez’de insanlarımız mutlu edecek hizmetler aynı hızla devam etsin. Kazanan Kepez olsun. Kepez 15 yıllık hizmet dönemimden sonra bilesiniz ki, sizlere emanetimdir. Bilesiniz ki; Kepez gözbebeğimizdir. Bizim ilk göz ağrımızdır. “diye konuştu.

BAŞARI HİKAYEMİZ KEPEZ’DE YAZILDI

“Emaneti en güzel şekilde geleceğe taşımaya hazır mısınız Kepez? “ sözleri üzerine, ‘Evet’ cevabını alan Tütüncü, “O zaman gönlüm rahat… O zaman Kepez yine Rıza Sümer başkan ve ekibiyle emin ellere emanet. Ben Kepez’i hiçbir yere bırakıp gitmiyorum. Ben sizleri de hiçbir yere bırakıp gitmiyorum. Yine Kepez’de yaşamaya devam edeceğiz. Hayatımızda hiçbir şey değişmiyor. Biz yine Kepez’deyiz... Bizi Kepez var etti. Bu başarı hikayemizin yazıldığı yer Kepez’in ta kendisidir. “ dedi.

SÜMER: KEPEZ’E SEVDALIYIZ

 

Dokuma Buluşması’nda konuşan Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer de, “Biz siyasetçi olarak değil, bu memleketin evlatları olarak sizlere, Antalya’ya, Kepez’e sevdalıyız. Biz size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.” dedi. “Memlekete hizmet; ancak ve ancak tutkuyla, bağlılıkla olur.” diyerek, sözlerini süren Sümer, “Biz hedefler koyar, hayaller kurarız. Sonra bunları gerçekleştiririz. Bu hedefler uğruna, uykusuz kalmaya, gece gündüz demeden çalışmaya hazırız! Eğer derdiniz hizmetse; mahalleniz için, ilçeniz için, şehriniz için, ülkeniz için hayalleriniz olacak… Heyecandan uyku girmeyecek gözlerinize… İlkeleriniz olacak, ülkünüz olacak. Ülkünüzün peşinden gideceksiniz. Makam ve mevki peşinden değil. Bizim siyaset anlayışımız, millete hizmet etmek, eser üretmek ve şehirlerimizi kalkındırmak üzerine kurulu.” diye konuştu.

 

TÜRKİYE YÜZYILI, KEPEZ’İN YÜZYILI OLACAK

 

“Türkiye Yüzyılı, Kepez’in Yüzyılı olacak.” diyerek, sözlerine devam eden Sümer, “Hakan Başkanımız, 15 yılda Kepezimizi ve mahallelerimizi adeta çiçek gibi yaptı. Şimdi bize düşen o çiçekleri çoğaltmak, daha da yeşillendirmek...” dedi. Sümer, “Hakan Başkanımızı hizmetlerle dolu heybesiyle Büyükşehir Belediyesine uğurlayacağız. Peki! Hakan Tütüncü Büyükşehir’e gidince Kepez’i unutacak mı? Tabii ki hayır. El ele vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi desteğiyle ilçemize daha büyük hizmetler yapacağız. Şu an Büyükşehir Belediyesinin Kepez’e bir faydası var mı? Zaten Belediyenin kendine faydası yok. Biz uyumlu çalışırız. Siz hiç AK Parti kongrelerinde kavga duydunuz mu? Siz hiç bizim ittifak yapıp aynı ittifak devam ederken masadan kalktığımızı duydunuz mu? Açıktan masa kurup gizliden başkalarıyla pazarlık yaptığımızı duydunuz mu? Bizim işimiz birlik beraberliktir. Bildiniz üzere Rıza Kardeşiniz olarak yıllarca seçim koordinasyonundan, il başkanlığına varıncaya kadar birçok görev aldım. İl Başkanlığı dönemimizde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımızın talimatlarıyla, bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla bölgemize, şehrimize dair çalışmaları koordine ettik. İşte o çalışmalar sadece Kepez’imiz de değil tüm ilçelerimizde, Antalya’mızda eserlere dönüştü. Biz bu şehre sevdalıyız. Bizler de tüm teşkilatlarımızla birlikte şehrimize, ilçemize olan sevdamızı çalışarak gösteriyoruz. Daha da göstereceğiz. Birkaç gün içinde proje ve vaatlerimizi açıklayacağız.” diye konuştu.

KEPEZ BELEDİYECİLİĞİ BİR MARKA

 

Kepez Belediyeciliğinin sadece Kepez’in değil, tüm ilçelerin takdirini toplayan kıymetli bir markaya dönüştüğünü bildiren Sümer, “İnşallah 1 Nisan itibariyle sizlerin güçlü desteği ile Hakan Kardeşimden devralacağımız bayrağı Kepez’imizde daha ileriye taşıyacağız. İlçemiz; kadınlarımızın, gençlerimizin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, muhtarlarımızın, tüm Kepez’in düşünce ve katkılarıyla daha ileriye gidecek. Kepez, Türkiye Yüzyılımızın parlayan yıldızı olacak. Sizlerin desteği ve katılımıyla, Kepez'imizi daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için çok çalışacağız. Projelerimizi ve hedeflerimizi, sizlerin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik olarak hazırladık. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan yeşil alanların artırılmasına ve ilçemizin Akıllı şehircilik uygulamalarına entegresine kadar her alanda yeni adımlar atacağız. Yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz, çünkü biz büyük bir aileyiz ve Kepez bizim evimiz.” dedi. 

 

Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, “Kepez Bilir, Antalya Bilir Gerçek Belediyecilik AK Parti’dir.” diyerek, sözlerini tamamladı.

 

Konuşmaların ardından AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer vatandaşlara kırmızı karanfil attı.

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU